Testimonials

Beste Christopher en Will,

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst vandaag. Jullie zijn erg lieve mensen.

Ik ben heel blij dat de behandeling goed aanslaat en vind de begeleiding meer dan professioneel. Wat ik zo fijn vind is, dat jullie net zo blij zijn als ik dat het goed gaat! Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor mij.
Dat siert!
Super hoor.

Groetjes,
Rob
Eindhoven

Rob,

Yes eindelijk kan ik naar 30 jaar weer (met goed fatsoen) open schoentjes dragen omdat ik nu zo'n mooie nagels heb naar de liefde volle behandelingen van Christopher en Wil.

Geweldig team dat ook mijn oude kopje een jonger uiterlijk hebben gegeven, ik kan als herboren de lente in. Schatten bedankt tot snel voor de onderhoudsbeurt.

Succes in de toekomst.

Noortje,

Al heel veel jaren heb ik last van kalk/schimmelnagels. Met name bij de grote teen is dat vervelend, want je kan nooit eens op blote voeten lopen. Voor iedereen die er ook last van heeft een bekend probleem: voeten in het zand, pleisters om je teen, en daarnaast elke keer maar weer een nieuw wondermiddeltje proberen (want stel je voor dat het dit keer wel helpt....)

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat er maar 1 middel werkt, en dat is de laserbehandeling bij Skinwizard.

Ik ben nu zo\'n 7 maanden bezig, en ondanks dat ik na 3 maanden nog enigzins sceptisch was over het resultaat, ben ik er nu zeker van dat ik binnenkort weer gezonde nagels heb. Het slechte stuk (nu nog bijna de helft) moet uitgroeien, maar de nieuwe aangroei is \"gewoon\" helemaal gezond! Helemaal pijnloos is de behandeling niet; de 2e laser kan nog venijnig steken, maar de 1e laser is nu al helemaal pijnloos. Want ik heb gemerkt dat als er weer verbeterde apparatuur beschikbaar is, deze ook direkt wordt aangeschaft. En ter geruststelling: de pijnprikken bij de 2e laser zijn goed te hebben en bovendien direct daarna ook verdwenen.

Normaal geef ik eigenlijk nooit een commentaar, maar omdat ik echt onder de indruk ben van en de behandeling en de behandelingswijze van het team heb ik besloten om toch maar eens mijn ervaring met anderen te delen.

Uniek!

rene,

Beste Skinwizard team,

Ben lange tijd belast met een schimmelnagel en wilde niet overgaan tot medicamenten behandeling!
Ik heb de mogelijkheid gelezen bij \"SKINWIZARD KLINIEK\' en heb toen besloten om dit te laten behandelen en met GROOT succes!!

In het begin was de behandeling te vlug achter elkaar in tijd waardoor het resultaat niet direct zichtbaar was i.v.m. de groei van de teennagel. Na de zeswekelijkse behandeling werd zeker resultaat gezien en ik erg blij.

Eindelijk verlost van het probleem schimmelnagel.

Door de professionele behandelingsmethode met apparatuur en niet te vergeten ook zeer klantvriendelijk, adviseer ik Skinwizard aan voor elke behandeling aldaar!
Goed gedaan familie Groothuizen.

Anton,