Nail 260

pic_2

Kalknagels – Nail 260

Schimmels zijn bij iedereen op de huid aanwezig, vocht en warmte geven de schimmels de kans zich in de huid en nagels te nestelen. Nagels die beschadigd zijn door bijvoorbeeld sporten of door het dragen van te nauwe schoenen raken gemakkelijk geïnfecteerd.

Nail 260 behandelt onychomycosis van binnenuit. De laser richt zich op de bacteriën diep onder het nagelbed voor een effectief en langdurig resultaat. en voor een superieure behandeling van de onychomycosis(kalknagel).

Behandeltraject

Wij adviseren 2 a 3 behandelingen met een tussenpozen van 3 maanden. Al na één behandeling is er in de meeste gevallen al een gunstig effect zichtbaar. Na elke volgende behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 1 tot 2 maanden na de eerste behandeling.

Herstel

De ultrasone infiltratie is vrijwel pijnloos. De laserbehandeling geeft een licht tintelend effect. De laserpuls gaat zó snel dat een pijnsignaal niet eens de tijd heeft om via de zenuwen in de huid waargenomen te worden.

Apparatuur

Nail 260 is een nieuw esthetisch laserprotocol voor de Harmony XL. Het combineert twee lasertechnologieën voor de behandeling van onychomycosis (kalknagels).

De apparatuur is technisch CE-gekeurd door de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration)

Duur van de behandeling: 15 - 30 minuten

Voor een optimaal resultaat: 4 – 8 behandelingen*

Interval: 3 maanden

* Dit is een indicatie. Dit kan per huidtype verschillen. Vraag advies aan onze specialist wat u kunt verwachten.

KalknagelsPrijs
1 laserbehandeling 33,-