Lipvergroting

pic_2

Laser Lipvergroting

Naarmate je ouder wordt verdwijnen je sensuele of volle lippen. Dit vanwege een vermindering in collageen-niveaus. Ook ontstaan er fijne lijntjes en rimpels rond de omtrek van de boven- en onderlip. De GentleYAG technologie bestrijdt deze fysieke voorvallen en zorgt tevens voor een verbetering qua vorm en grootte.

Behandeltraject

Het proces van een lipvergroting neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. De enkele lichtstraal van de GentleYAG-technologie penetreert de lippen in korte pulserende bewegingen tot de optimale temperatuur is bereikt.
De meeste patiënten zullen, afhankelijk van de conditie van de huid, tussen de 4 en 6 behandelingen nodig hebben om een effectief resultaat te bewerkstelligen. Om de 2 weken kan de behandeling plaatsvinden.

Herstel

Onmiddellijk na de behandeling is er zichtbaar resultaat in de vorm van gevulde lippen, fijnere rimpels en een frisse uitstraling. Er ontstaat een verbetering die kan oplopen tot 80%, dankzij de productie van dermale collageen. Deze verbetering zal na de behandeling 4 tot 6 maanden voortduren.

Apparatuur

Er valt niets te verliezen en des te meer te winnen met de GentleYAG-technologie. Terwijl andere werken met injecties, biedt Skinwizard met de GentleYAG op een natuurlijke wijze meer definitie, volheid en verjonging aan de lippen.

Duur van de behandeling: 15 - 30 minuten

Voor een optimaal resultaat: 2 – 6 behandelingen*

Interval: 2 weken

Advies: Creme van het merk Ericson Laboratoire, lip pluming

* Dit is een indicatie. Dit kan per huidtype verschillen. Vraag advies aan onze specialist wat u kunt verwachten.

Laser lipvergrotingPrijs
1 behandeling voor boven- of onderlip 49,99
1 behandeling voor boven- en onderlip 89,99
3 behandeling voor boven- of onderlip 129,99
3 behandeling voor boven- en onderlip 249,99
6 behandeling voor boven- of onderlip 249,99
6 behandeling voor boven- en onderlip 479,99