Huidanalyse Visia 3D

Huidanalyse Visia 3D Van Canfield

pic_2

Door een diepgaande analyse met de VISIA van uw individuele huidkenmerken, is het mogelijk een zeer persoonlijk verzorgingsplan op te stellen.

pic_2
Ben je benieuwd naar de conditie van je huid? Ben je op zoek naar een oplossing voor een bestaand probleem?
VISIA is een
apparaat voor huid-
analyse waarmee we
door middel van 3
soorten licht normaal,
gepolariseerd en ultra-
violet dieper in de huid
kunnen kijken en een
gedetailleerd visueel overzicht krijgen van de aanwezige poriën, rimpels, pigmentatie en puistjes. We kunnen zelfs de nog niet zichtbare UV schade in de huid in beeld brengen.
pic_2

Aan de hand van de foto’s die met de Visia gemaakt zijn zien we precies welk huidverbeteringsprogramma voor u het meest effectief is. Samen met de kennis over uw huid kunnen we nu de huid- schade bij de basis aanpakken. Zo steld skinwizard dan een zeer persoonlijk verzorgingsplan voor u op.

Om de huid te verbeteren is het allereerst erg belangrijk om te weten hoe de huid er precies voor staat.

3D-weergave visualiseert de huidoppervlakte in drie dimensies vanuit elke hoek weer te geven in natuurlijke huidskleur, kleur reliëf of grijstinten.

VISIA betekent een doorbraak voor uw huid.

Omdat niet altijd alles vanaf de buitenkant te zien is maken we gebruik van De Visia – het nieuwste staaltje high technologie op het gebied van huidanalyse. Met een huidanalyse systeem zoals VISIA kan de conditie van de huid in beeld gebracht worden en krijg je een goed beeld van hoe jouw huid er precies voor staat. Er worden digitale foto’s van het gezicht gemaakt waardoor we je huid tot in de diepere lagen kunnen analyseren.

Het in beeld brengen van uw huidconditie: zowel aan het oppervlak als in de diepere huidlagen.

Daarbij wordt het aantal rimpeltjes, de poriën en de textuur van de huid, pigmentvlekjes en haarvaatjes in de huid gemeten. Het apparaat detecteert ophopingen van
melanine in de huid en de UV-foto laat zien hoeveel schade er door de zon reeds
is veroorzaakt. Er kan een vergelijking gemaakt worden met je leeftijd en huidtype.

 

 

pic_2

We bekijken hoe we de huid in haar meest optimale staat kunnen herstellen en behouden!

Steeds vaker merken we dat er veel behoefte is aan goede informatie over huidverbetering. In de afgelopen jaren heb ik veel ontwikkelingen gezien. Er zijn steeds meer mogelijkheden om de huidconditie en egaliteit van de huid aanzienlijk te verbeteren, denk hierbij aan vitaminen A en antioxidanten verwerkt in supplementen en crèmes en ook met peelingbehandelingen. Ons advies voor de juiste huidverzorging zowel voor thuis als in ons instituut zal hierin uiteraard bijdragen.

Over Visia: In eerste instantie ontwikkeld voor onderzoek naar huidverzorging, nu wereldwijd gebruikt in de gezondheidszorg en huidverzorging. nu wereldwijd gebruikt in de gezondheidszorg en huidverzorging markten. Visia is een product van Canfield Imaging Systems, wereldwijd marktleider in foto‐imaging systemen.

Intake kosten 59,- euro