oogledencorrectie

pic_2

Oogleden

Hebt u last van huidplooien op uw bovenste oogleden? Of van een verslapte en rimpelige huid op uw onderste oogleden? Skinwizard geeft u weer een jong en stralend gezicht ... zonder snijden! Zo bent u zeker dat u er geen littekens, onnatuurlijke ‘look’ of slechte genezing aan overhoudt.

De fractional erbium laser (PixelPerfect) zal duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid aanbrengen en laat het omliggend weefsel onbeschadigd. Dit proces van collageen stimulatie zorgt voor een snelle huidvernieuwing. We warmen de huid zó sterk op, dat ze krimpt en extra veel collageen en elastine aanmaakt. Zo krijgt ze haar natuurlijke spanning terug.

Behandeltraject

Over het algemeen volstaan 4 tot 8 behandelingen met een tussenperiode van 2 tot 4 weken. Deze behandeling is niet mogelijk indien uw oogleden te ver overhangen of als er zich in de onder oogleden vergrote vetcellen bevinden. Onze Specialist stelt altijd een juiste diagnose en verwijst u eventueel door naar plastisch chirurg.

Herstel

De oogleden worden rood en voelen wat geprikkeld en warm aan. Dit duurt zo’n 2 tot 3 uur. In sommige gevallen ontstaat er een zwelling (oedeem), maar ook dit zal na een paar uur wegtrekken. U kunt er bij Skinwizard ook voor kiezen om de oogleden in te laten smeren met een verdovende gel, Na een behandeling is de huid wat rood en gezwollen, maar er ontstaat geen wond. Het herstel is dan ook aanzienlijk korter dan bij andere laser behandelingen, men spreekt van weinig tot geen ‘downtime’. Hoe lang het herstel duurt is uiteraard ook afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en van kwaliteit van de huid. De roodheid en zwelling trekken in enkele dagen weg. Wij adviseren u wel om gedurende vier weken uit de zon te blijven en een beschermende zonnebrandcrème te gebruiken (factor 50).

Apparatuur

De gebruikte apparatuur is CE- en FDA-gekeurd*. Omdat de Laser specialist niet moet snijden, is er ook geen risico op infecties en slechte genezingen (wild vlees, keloïde, ...)

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Duur van de behandeling: 20 - 30 minuten

Voor een optimaal resultaat: 4 – 8 behandelingen*

Interval: 2-3 weken

Advies: Creme van het merk Ericson Laboratoire, Mesovit

* Dit is een indicatie. Dit kan per huidtype verschillen. Vraag advies aan onze specialist wat u kunt verwachten.

Ooglidcorrectie laser Prijs
1 behandeling boven ooglid 199,-
1 behandeling onder ooglid 199,-