Acne

pic_2

Acne Lichter

Soms raken de talgklieropeningen van de huid verstopt. Dat gebeurt wanneer het lichaam overvloedig veel talg aanmaakt en de hoornhuid verstoord is. Gevolg : er ontstaan zwarte puntjes
Ontstoken pukkels zijn een gevolg van bacteriën die zich met huidvet voeden. Acne verschijnt meestal in het gezicht, op de borst, rug en schouders.

Behandeltraject

Afhankelijk van de behandeling die voor uw huidtype het beste geschikt is, zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig.
Gepulst licht met een golflengte van 420 nanometer (blauw licht) zorgt ervoor dat de acnepukkel extreem veel zuurstof aanmaakt. De zuurstof vernietigd de bacterië die de acne veroorzaakt. Met de fractional erbium laser kunnen wij hierna het eventueel gevormde litteken weefsel aanpakken.

Herstel

Na een paar korte behandelingen is de acne volledig verdwenen.
Stel uw huid een tijdje niet meer bloot aan zon of zonnebank. De UV-stralen kunnen uw pigmenten verstoren. Gebruik overdag een factor en bedek zorgvuldig de delen die u laat behandelen, dit vanaf 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling.

Apparatuur

Uiterst veilig. De gebruikte apparatuur is zeer lang getest en heeft een FDA* -keurmerk. De methode is ook zeer efficiënt. Dat blijkt uit de grote tevredenheid van onze patiënten.

*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Duur van de behandeling: 15 - 30 minuten

Voor een optimaal resultaat: 8 – 14 behandelingen*

Interval: 4 a 10 dagen
Advies: Creme van het merk Ericson Laboratoire, Acti-biotic

* Dit is een indicatie. Dit kan per huidtype verschillen. Vraag advies aan onze specialist wat u kunt verwachten.

Prijzen zijn op aanvraag bij onze huidtherapeuten.